PDF Εκτύπωση E-mail

 Στο χώρο αυτό της ιστοσελίδας, αναρτώνται αγγελίες από τους Μηχανικούς που αναζητούν δουλειά, αλλά και από αυτούς που αναζητούν Μηχανικούς για να εργαστούν.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αγγελίες θα αναρτώνται με ημερομηνία ανάρτησης, και θα διαγράφονται μετά από δύο (2) μήνες παραμονής στην ιστοσελίδα. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να συνεχιστεί η ανάρτηση της αγγελίας, θα πρέπει να αποστέλλει εκ νέου την αγγελία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 Το περιεχόμενο των αγγελιών αναρτάται όπως αποστέλλεται από τον ενδιαφερόμενο εργοδότη χωρίς καμία παρέμβαση και με δική του ευθύνη.

 
 
 

14/09/2021
 
Ζητούνται Μηχανικοί (Τοπογράφοι, Πολιτικοί και συναφούς ειδικότητας) για τη στελέχωση του Γραφείου Κτηματογράφησης στο Δήμο Χανίων καθώς και των επιμέρους γραφείων στους Δήμους Σφακίων, Αποκορώνου, Πλατανιά, Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου. Αποστολή βιογραφικών στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   δηλώνοντας εμφανώς το γραφείο για το οποίο ενδιαφέρεστε.


10/09/2021
 

Πωλείται PLOTTER HP Designjet T770 24" σε κατάσταση καινούργιου, πολύ γρήγορος, έχει εκτυπώσει ελάχιστα, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται από το Report του μηχανήματος. Πωλείται λόγω αχρηστία. Επίσης πωλείται PLOTTER HP Designjet T500 24" (χρειάζεται κεφαλές και μελάνια).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945657115.
 

06/09/2021
 

Από Τεχνικό Γραφείο Έργων και Μελετών

Ζητούνται:

1.      Μηχανικός (ΠΕ ή ΤΕ)  με εμπειρία σε εκτιμήσεις αξίας ακινήτων,

2.     Μηχανικός για θέματα Χωροταξίας - Πολεοδομίας - Περιβάλλοντος.

Πρόσθετη εμπειρία σε συναφή αντικείμενα θα συνεκτιμηθεί.

Επιθυμητές ειδικότητες: Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Τοπογράφος, Χωροτάκτης, Πολεοδόμος.

Αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι

01 Οκτωβρίου 2021.

Όλα τα βιογραφικά σημειώματα θεωρούνται εμπιστευτικά και θα τηρηθούν στη βάση δεδομένων μας για 5 μήνες από την ημέρα υποβολής τους στην εταιρία μας.

 

28/08/2021
 
Tεχνική εταιρεία με έδρα Ηράκλειο Κρήτης ζητεί Τοπογράφο Μηχανικό για απασχόληση σε έργα οδοποιίας, υδραυλικά και λιμενικά εντός Κρήτης.
Προϋπηρεσία σε αποτύπωσεις - χαράξεις ανάλογων έργων καθώς και στη σύνταξη προμετρήσεων, επιμετρήσεων σε τεχνικά έργα θα ληφθεί υπόψη.
Απαραίτητη προϋπόθεση η καλή γνώση Autocad και MSOffice.
 

30/07/2021
 

Το τεχνικό γραφείο Christie Sarri & Συνεργάτες με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αναζητά Αρχιτέκτονα για μόνιμη συνεργασία.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι καταρτισμένος αρχιτέκτονας ικανός να χειριστεί προγράμματα 3D σχεδιασμού και AutoCAD. Απαραίτητες κρίνονται η αποτελεσματική επικοινωνία, η οργανωτική ικανότητα και η ανάληψη ευθύνης για την ορθή, ποιοτική και έγκυρη διεκπεραίωση κάθε έργου.

Αρμοδιότητες:

Σύνθεση & Δημιουργία 2D σχεδίων και 3D μοντέλων
Παραγωγή φωτορεαλιστικών απεικονίσεων
Πραγματοποίηση προμετρήσεων & επιμετρήσεων
Ομαδικό πνεύμα και συνεργασία με την ομάδα έργου με σκοπό την υλοποίηση στόχων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμών.

Εμπειρία 5+ έτους στην κατασκευή και τον Σχεδιασμό θα εκτιμηθεί.

 

Αποστολή Βιογραφικών: mailbox@christiesarri.com

 
 

29/07/2021
 

Η εταιρία ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ  Μελετητική - Κατασκευαστική αναζητεί τελειόφοιτους των τμημάτων Αρχιτεκτόνων μηχανικών, Πολιτικών μηχανικών, δομικών έργων και ανακαίνιση και αποκατάσταση κτιρίων, με γνώσεις σε σχεδιαστικά προγράμματα.

Απαραίτητα προσόντα:

Άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 2
D και 3D (autocad, revit, sketch up) και Photoshop

 

Αποστολή Βιογραφικών:  cv@vitrouvios.gr

 
 

19/07/2021
 
Απο ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ Γ. & ΣΙΑ ΕΕ, Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία στον χώρο της Πυροπροστασίας, ενδιαφερόμαστε για Μηχανολόγο ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ η ΠΕ.
Πρόκειται για μόνιμη θέση πενθήμερης εργασίας, με την δυνατότητα απόκτησης πολύτιμης  εμπειρίας σε θέματα πυρασφάλειας μιας και η εταιρεία μας  διαχειρίζεται έργα σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και είναι καινοτόμα στον χώρο της.

Διαχειριστής υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Δανδουλάκης , τηλ. 6937 081081 
 
 

19/07/2021
 

Το Γραφείο Δοξιάδη ζητά Μηχανικούς και Δικηγόρους με σχετική εμπειρία σε συλλογή και επεξεργασία δηλώσεων κτηματολογίου, για τη στελέχωση του Γραφείου Κτηματογράφησης στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , με την ένδειξη: Γραφείο Κτηματογράφησης Ηρακλείου / Μηχανικός ή Δικηγόρος.

 

16/07/2021
 

Το τεχνικό γραφείο Christie Sarri & Συνεργάτες με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αναζητά Πολιτικό Μηχανικό.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι καταρτισμένος πολιτικός μηχανικός ικανός να χειριστεί προγράμματα στατικής δυναμικής επίλυσης και AutoCAD. Απαραίτητες κρίνονται η αποτελεσματική επικοινωνία, η οργανωτική ικανότητα και η ανάληψη ευθύνης για την ορθή, ποιοτική και έγκυρη διεκπεραίωση κάθε έργου καθώς και επαγγελματική εμπειρία 3 ετών σε κατασκευές.

 

Αποστολή Βιογραφικών: mailbox@christiesarri.com

 

14/07/2021
 
Ζητείται από ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Τοπογράφος Μηχανικός με εμπειρία σε Δημόσια Έργα

Τηλ Επικοινωνίας: 2810332626 
 

07/07/2021
 
Ζητούνται Μηχανικοί (Τοπογράφοι, Πολιτικοί και συναφούς ειδικότητας) για τη στελέχωση του Γραφείου Κτηματογράφησης στο Δήμο Χανίων καθώς και των επιμέρους γραφείων στους Δήμους Σφακίων, Αποκορώνου, Πλατανιά, Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου.
Αποστολή βιογραφικών στο email : valia@geografiki.gr  δηλώνοντας εμφανώς το γραφείο για το οποίο ενδιαφέρεστε.
 

07/07/2021
 
Το Αρχιτεκτονικό γραφείο GreenBees Μηχανικοί προσφέρει μία θέση εργασίας για Αρχιτέκτονα Μηχανικό (η προϋπηρεσία είναι προαιρετική). Ψάχνουμε άτομο με θέληση να εργαστεί, να μάθει, να αναπτυχθεί.
Στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να κλείσουμε ραντεβού για δοκιμαστικό. Τίτλος "Θέλω να εργαστώ μαζί σας" και στο mail να αναγράφεται ο λόγος.
Στις αρμοδιότητες του υπαλλήλου θα είναι τα ακόλουθα: - Γραμματειακή Υποστήριξη - Μεταφορά σκίτσων σε AutoCAD - Αποτύπωση κτιρίων - Προμετρήσεις και επιμετρήσεις έργων - Φωτορεαλισμός
Στοιχεία Επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 6948695467 ώρες επικ. 7:30-15:00
Απαραίτητα προσόντα: - Κάτοχος κάρτας ΟΑΕΔ - Άριστη γνώση AutoCAD - Σχεδιασμός σε 3D πρόγραμμα κατά προτίμηση Blender - Photoshop Προαιρετικά ευπρόσδεκτα προσόντα: - Γνώση ΝΟΚ - Γνώση φωτογραφίας - Σχεδιασμός επίπλων
 

11/06/2021
 
Από εταιρεία παροχής υπηρεσιών συμβούλων ζητούνται για πρόσληψη:

Δύο (2) Πολιτικοί Μηχανικοί (ΠΕ) 5ετίας με εμπειρία σε έργα ύδρευσης-αποχέτευσης

Ένας (1) Τοπογράφος Μηχανικός (ΠΕ)  5ετίας  με εμπειρία σε έργα ύδρευσης-αποχέτευσης

Ένας (1) Μηχανολόγος Μηχανικός (ΠΕ) 5ετίας  με εμπειρία σε έργα ύδρευσης-αποχέτευσης

Τόπος παροχής υπηρεσιών : Hράκλειο Κρήτης

Ωράριο απασχόλησης: Δευτέρα-Παρασκευή 8.00 - 15.00

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων μέχρι την 22 Ιουνίου 2021 στο:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

11/06/2021
 
Ζητείται Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Το τεχνικό γραφείο ICS-Kourakis που εδρεύει στο Γάζι  Δ. Μαλεβιζίου Ηρακλείου, επιθυμεί να προσλάβει αρχιτέκτονα/ισα για μόνιμη απασχόληση.

ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ :
Αρχιτεκτονική σύνθεση
Φωτορεαλιστικά σχέδια (3d studio max και v-ray)


Απαιτήσεις:

- πτυχίο αρχιτέκτονα μηχανικού

- 2+ χρόνια επαγγελματική προϋπηρεσία σε αρχιτεκτονικό γραφείο

- άριστη γνώση 2D+3D προγραμμάτων όπως AutoCAD, 3D Studio Max, Rhino, Vray.

- άριστες γραφιστικές ικανότητες σε προγράμματα Photoshop, Illustrator, In design, PowerPoint.

-Καλή αίσθηση του σχεδιασμού, Κριτική σκέψη, ομαδικό πνεύμα, επαγγελματισμός , συνέπεια , υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα συνοδευμένο απαραίτητα από δείγμα δουλειάς σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τηλ. επικοινωνίας 2810 824378
 
 

04/06/2021
 
Από Δασοτεχνικό Γραφείο με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης ζητείται Τοπογράφος η Πολιτικός ή Μηχανικός περιβάλλοντος
ΠΕ ή ΤΕ εκπαίδευσης.

 
Αποστολή βιογραφικού στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
 

01/06/2021

 

Από τεχνική εταιρία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης

Ζητούνται: Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ ή ΤΕ εκπαίδευσης.

 

Αποστολή βιογραφικού στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.